Kavaje Forumi I Qytetit Dhe Miqve Te Saj: KAVALJONI/KAVALJE/KAVAJA - E SHKUARA, E TANISHMJA, E ARDHMJA - Kavaje Forumi I Qytetit Dhe Miqve Te Saj

Shko tek materiali

KAVALJONI/KAVALJE/KAVAJA - E SHKUARA, E TANISHMJA, E ARDHMJA Nėnforume

  Forumi Statistika Tė dhėna mbi postimin e fundit
Categoria non letta

KS BESA ZEMRA JONE

RSS feedKS BESA ZEMRA JONE, Diskutime ,Info, HISTORIA E KLUBIT SPORTIV KS-BESA SI DHE SPORTI KAVAJAS.HISTORIA E KLUBIT, STADIUMET, STATISTIKAT, KLASIFIKIMI, ALBUMI FOTOGRAFIK

Nėnforume
 1. HISTORIA E KLUBIT
 2. STATISTIKAT KLASIFIKIMI
 3. ALBUMI FOTOGRAFIK
 • 608 Discussioni
 • 3.006 Pėrgjigje
Categoria non letta

KAVAJE FOTO DHE PAMJE NGA KAVAJA DHE RRETHINAT E SAJ

RSS feedKAVAJA Foto Dhe Pamje nga qyteti i KAVAJES dhe rrethinat e saj si dhe foto te ndryshme nga Shqiperia

Nėnforume
 1. KAVAJA BARDH E ZI
 2. KAVAJA AKTUALE
 3. ALBUMI FOTOGRAFIK I QYTETIT
 4. BREGDETI I KAVAJES
 • 38 Discussioni
 • 675 Pėrgjigje
Categoria non letta

KUZHINA SHQIPTARE DHE AJO KAVAJASE

RSS feedGatime dhe receta te kuzhines shqiptare dhe asaj kavajase.

Nėnforume
 1. KUZHINA KAVAJASE
 • 40 Discussioni
 • 1.783 Pėrgjigje
Categoria non letta

HISTORIA, TRADITA HISTORIKE,KULTURORE, FETARE,KUJTIME TE BASHKEQYTETAREVE

RSS feedHistoria e qytetit kavaje dhe e krahinave perreth, familje te vjetra, etj, komunitete fetare, arkeologjia,historike, kulturore, kujtime te bashkqytetareve

Nėnforume
 1. HISTORIA QYTETIT DHE E KRAHINAVE PERRETH
 2. KOMUNITETET FETARE ,ORGANIZATA HUMANITARE
 • 69 Discussioni
 • 531 Pėrgjigje
Categoria non letta

NENPREFEKTURA KAVAJE POLITIKA EKONOMIA TURIZMI LAJME TE NDRYSHME

RSS feedDiskutime rreth politikes lokale, figurave politike, vendimet qeveritare per kavajen, njoftime nga komisariati i kavajes, lajme ekonomike nga kavaja

Nėnforume
 1. BASHKIA ,RRETHI
 2. POLITIKE
 3. EKONOMI/TURIZEM
 • 530 Discussioni
 • 1.671 Pėrgjigje
Forum non letto

KAVAJA LIBER I HAPUR-PERSHTYPJE, DISKUTIME, MENDIME

RSS feedAktualiteti kavajas, tematike kavajase

 • 138 Discussioni
 • 2.253 Pėrgjigje
Categoria non letta

KAVAJart - ARTI DHE KULTURA NE KAVAJE

RSS feedArtistet kavajas te shkuar, sotem e te ardhshem, artiste te ndryshem, diskutohet per krijimtarine e tyre, mund te citohen fraza per tu diskutuar, etj, etj,

Nėnforume
 1. ARKEOLOGJIA/ARKITEKTURA
 2. KRIJIMTARIA E ARTISTEVE KAVAJAS
 3. KRIJIME TE ANETAREVE TE FORUMIT
 4. QENDRA KULTURORE "A. MOISIU"
 • 168 Discussioni
 • 1.438 Pėrgjigje
Categoria non letta

KAVajka - FIGURA TE SHQUARA PATRIOTIKE, QYTETARE NDERI

RSS feedFigura te shquara nga treva e Kavajes, qytetare nderi...

Nėnforume
 1. FIGURA TE SHQUARA PATRIOTIKE
 2. QYTETARE NDERI
 • 71 Discussioni
 • 182 Pėrgjigje
Categoria non letta

KENDI INFORMATIV I KAVAJES - LAJME/VIDEO

RSS feedLajme nga shtypi lokal, filmime, rubrika me tematike Rrethin e Kavajes, etj....

Nėnforume
 1. VIDEO/RUBRIKA
 2. GAZETA "Kavaja Progres"
 3. 2A TV - Lajme ditore
 • 279 Discussioni
 • 267 Pėrgjigje
Categoria non letta

KAVAJE TV LIVE - CHAT

2A TV LIVE - CHAT. Mund te ndiqni programet e televizionit lokal te qytetit te Kavajes, 2atv direkt si dhe te chat_oni e komentoni lajmet me antaret e tjere te forumit

Nėnforume
 1. CHAT/KOMUNITETI KAVAJAS CHAT
 • 1 Discussioni
 • 0 Pėrgjigje