Kavaje Forumi I Qytetit Dhe Miqve Te Saj: Si Te Trasferojme Kontaktet E Rubrikes Nga Nokia(Ose Cel Te Tjere) Tek Iphone - Kush ka shkruar nė kėtė diskutim - Kavaje Forumi I Qytetit Dhe Miqve Te Saj

Shko tek materiali

Kush ka shkruar: Si Te Trasferojme Kontaktet E Rubrikes Nga Nokia(Ose Cel Te Tjere) Tek Iphone

Emri i Anėtarit Mesazhe
kavajoti  2
KONTI  1